Om

Telefon:

+ 4673 533 48 35

 

 

 

NANCYS GARN OCH MASKINBRODERI

Beläget i hjärtat av Nyköping på Brunnsgatan 46H finns din

lokala garn- och handarbetsaffär

1

Historik

Under många år fanns butiken "Lindeborgs" i Nyköping. Butiken var belägen på flera olika adresser under åren. "Lindeborgs" tillhandahöll garn, broderier och tillbehör.

2

Nancys Garn och Maskinbroderi

Jag har tidigare i mitt yrkesverksamma liv bl a arbetat på fabrik och inom skolväsendet. Mitt intresse för handarbete tex stickning och sömnad har alltid stått mig varmt om hjärtat., och våren 2007 tog jag steget fullt ut och satsade på en garn- och handarbetesbutik (f.d. Lindeborgs). Nacys Garn och Maskinbroderi blev namnet på butiken! De första 5 år var butiken belägen på Västra Kvarngatan. Det var roliga, intensiva och lärorika år. Sommaren 2012 dök en ljus lokal upp, som dessutom hade en handikappvänlig entré. Här fanns det gott om parkeringsmöjligheter, dels i parkeringshus, men även på den stora takparkeringen på Åhléns varuhus. Det var ingen tvekan, adressen blev/är Brunnsgatan 46H! I butiken finns garner från flera olika leverantörer och från olika länder. Garner i olika kvalitéér, färger och former, men även ekologiska garner. Tillbehör till stickning, virkning finns också, tex en ergonomisk virknål. Jag har även ett stort utbud av broderier, vävar och DMC brodergarner. Jag maskinbroderar även mot beställning.

Välkommen till

NANCYS GARN OCH MASKINBRODERI

 

Brunnsgatan 46H, Nyköping

 

Öppettider:

Måndag 10-18

Onsdag 14-18

Fredag 10-14

 

telefon 0155-21 12 59

e-post: info@nancysgarnochmaskinbroderi.se

 

Hjärtligt välkommen till Nancys Garn och Maskinbroderi butiken för dig som stickar, virkar och broderar. Butiken där färg flödar, vänner samlar och där kreativiteten inte har några gränser. Nancys Garn och Maskinbroderi är beläget i hjärtat av Nyköping på Brunnsgatan 46H, mittemot infarten till Åhlénsparkeringen.

3

Facebook

Sedan juni 2012 finns jag även på Facebook. Där kan du bla snabbt se nyheter som inkommit till butiken! Vill du gilla min Facebooksida kan du klicka på länken nedan. Min hemsida hittar du på webbb-adressen www.nancysgarnochmaskinbroderi .se

NANCYS GARN OCH MASKINBRODERI

Butiken för dig som stickar, virkar och broderar.

 

 

Copyright © Nancys Garn och Maskinbroderi. All rights reserved

+46155 211259